Film : The Longest Ride (2015)

Gisteren heb ik met Danielle en Fabienne de film Film : The Longest Ride (2015) gezien in de Utopolis bioscoop te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Britt Robertson als Sophia Danko, Scott Eastwood als Luke Collins, Alan Alda als Ira Levinson, Jack Huston als Young Ira, Oona Chaplin als Young Ruth, Melissa Benoist als Marcia, Lolita Davidovich als Kate Collins, Elea Oberon als Mrs. Pfeffer, Kate Forbes als Ira’s Mother, Tiago Riani als Luiz, Danny Vinson als Larry Till, Hayley Lovitt als Rodeo Girl and Dancer, Trace Bonner als Nurse Wilson, Jaret Sears als Joe Parks en Hunter Burke als David Stein.

De levens van een jong koppel, Sophia (Britt Robertson) en Luke (Scott Eastwood), raken verstrengeld met dat van de veel oudere man Ira (Alan Alda), als hij vast zit in een autowrak. Hij blikt terug op een lang verloren liefde.
FilmTotaal.nl

The Longest Ride

The Longest Ride

Ik vind dit een hele goede film. Deze film is gebaseerd op het boek The Longest Ride, geschreven door Nicholas Sparks en dat merk je want het verhaal is zeer goed uitgewerkt en wordt zeer prachtig verteld in drie verhalen. Het eerste verhaal is hoe Sophia en Luke elkaar ontmoeten en hoe hun relatie zicht ontwikkeld. Het tweede verhaal is hoe Sophia en Luke Ira ontmoeten en hoe zij zich beiden het lot van de oude man aantrekken. Het derde verhaal is het verhaal van de liefde tussen de jonge Ira en geliefde Ruth en hoe hun leven en liefde voor elkaar zich ontwikkeld door de jaren heen. Dit derde verhaal is uiteraard van invloed op het eerste verhaal en hoe die invloed is weergegeven is echt zeer prachtig gedaan.

Ook leuk dat er best wel veel bekende acteurs en actrices in deze film spelen. Zo vervult Britt Robertson de hoofdrol nadat ze ook een rol had in de serie Under the Dome. Zo is Scott Eastwood een zoon van Clint Eastwoord – en dat is goed te zien – en is Alan Alda uiteraard zeer bekend van M*A*S*H. Oona Chaplin is een dochter van Geraldine Chaplin en een kleindochter van Charlie Chaplin.

Verder moet ik nog zeggen dat de beeld- en geluidskwaliteit in de Utopolis bioscoop van zeer hoge, digitale, kwaliteit zijn en dat de beelden dus erg scherp waren.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...