Film : The Losers (2010)

Ik heb gisteren de film The Losers (2010) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jeffrey Dean Morgan als Clay, Chris Evans als Jensen, Idris Elba als Roque, Columbus Short als Pooch, Óscar Jaenada als Cougar, Zoe Saldana als Aisha, Jason Patric als Max, Holt McCallany als Wade, Peter Macdissi als Vikram, Peter Francis James als Fadhil, Tanee McCall als Jolene, Mark Ginther als Goliath Guard, Daniel Kalal als Goliath Guard, Colin Follenweider als Goliath Guard en Garrett Warren als Goliath Guard.

The Losers is een bewerking van de gelijknamige DC-Vertigo-strip over enkele Amerikaanse commando’s (gespeeld door Jeffrey Dean Morgan, Chris Evans, Idris Elba, Columbus Short en Óscar Jaenada) die tijdens een geheime missie in Bolivia slachtoffer worden van een moordplan van hun eigen regering. Wanneer ze orde op zaken willen stellen, krijgen ze hulp van een mysterieuze schone (Zoe Saldana).
FilmTotaal.nl

Film : The Losers (2010)

Film : The Losers (2010)

Ik vind dit een hele goede film en dat komt de spectaculaire manier van filmen vna de diverse actiescènes. Het lijkt soms wel of je een tekenfilm of een comic aan het bekijken bent. Verder zijn de verschillende locaties ook zeer goed gekozen er wordt er zeer goede muziek gebruikt. Het verhaal is erg goed en dit is dus een aanrader.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...