Film : Mirror Mirror (2012)

Afgelopen Maandag heb ik de film Mirror Mirror (2012) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Julia Roberts als The Queen, Lilly Collins als Snow White, Arnie Hammer als Prince Alcott, Nathan Lane als Brighton, Jordan Prentice als Napoleon, Mark Povinelli als Half Pint, Joe Gnoffo als Grub, Danny Woodburn als Grimm, Sebastian Saraceno als Wolf, Martin Klebba als Butcher, Ronald Lee Clark als Chuckles, Robert Emms als Charles Renbock, Mare Winningham als Baker Margaret, Michael Lerner als Baron en Sean Bean als King.

Regisseur Tarsem Singh herschrijft de sprookjesgeschiedenis als een slechte tovenares (Julia Roberts) liegt en bedriegt om de troon van een weesmeisje (Lilly Collins) te stelen en de aandacht van de prins (Arnie Hammer) te trekken. Als de schoonheid van het meisje, Sneeuwwitje, de prins weet te bekoren verbant de koningin haar naar het bos, waar een vraatzuchtig beest hongerig wacht. Sneeuwwitje wordt gered door een groep kleine struikrovers en ontwikkelt zich tot een ontembare jonge vrouw met het vaste voornemen dat wat haar ontnomen is terug te krijgen. Met de hulp van haar onderdanen bindt ze de strijd aan met de verraderlijke koningin.
FilmTotaal.nl

Film : Mirror Mirror (2012)

Film : Mirror Mirror (2012)

Dit is een van de vele films gebaseerd op een sprookje, die de laatste tijd op tv zijn uitgezonden. Ik vind dit een vermakelijke film. Het komt voornamelijk omdat de film eigenlijk nergens echt serieus wordt, maar lekker blijft hangen in de komedie. Verder is het verhaal wel een leuke bewerking van het aloude sneeuwwitje verhaal. De special effects en de muziek zijn erg goed en de acteurs doen ook goed hun best.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...