Film : The Night of The Kings (2020)

Gisteren heb ik de film The Night of The Kings (2020) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Bakary Koné als Roman, Steve Tientcheu als Blaise, dit Barbe-Noire (Blackbeard), Jean Cyrille Digbeu als Demi-Fout (Half-Mad), Rasmané Ouédraogo als Soni, Issaka Sawadogo als Nivaquine, Abdoul Karim Konaté als Lass, Marcel Anzian als Lame de Rasoir (Razor Blade), Laetitia Ky als La Reine (The Queen), Dennis Lavant als Silence, Zunon François Lopez als Policier, Christopher Kaké als Chef lascar, Ismail Traoré als Chef lascar, Jean Marcel Brou Daboiko als Chef lascar, Drabo Arouna als Chef lascar en Sandrine Digbeu als Policière.

Een jongeman (Bakary Koné) wordt naar La Maca verbannen, een gevangenis diep in het Ivoriaanse woud. Volgens traditie moet hij bij de eerste maansverduistering als nieuweling een nacht lang de andere gevangenen vermaken met een verhaal. Wanneer ze niet tot zonsopgang aan zijn lippen hangen, moet hij het bekopen met de dood. Nerveus begint hij aan het verhaal van de legendarische bandiet Zama King.
FilmTotaal.nl

Film : The Night of The Kings (2020)

Film : The Night of The Kings (2020)

Ik vond dit een heel erg indrukwekkende film. Het laat heel goed zien hoe het leven is in een gevangenis in Ivoorkust. Het is vooral pijnlijk om te zien dat de gevangenen daar de baas zijn en niet de gevangenisdirecteur. Heel goed spel van de diverse acteurs en actrices en een heel erg goed verhaal dat zeer goed uitgewerkt wordt, maken deze film tot een indrukwekkende film.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...