(TV) Serie : The Pembrokeshire Murders

Gisteren heb ik samen met Danielle de eerste twee afleveringen gezien van de serie The Pembrokeshire Murders. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO 2. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Luke Evans als DCS Steve Wilkins, Keith Allen als John Cooper, Caroline Berry als Pat Cooper, Oliver Ryan als Andrew Cooper, Alexandria Riley als DI Ella Richards, Charles Dale als DS Gareth Reese, David Fynn als Jonathan Hill, Steve Meo als DI Lynne Harries, Richard Corgan als DS Glyn Johnson, Kyle Lima als DC Nigel Rowe en Steffan Cennydd als Jack Wilkins.

Adjunct-korpschef Steve Wilkins (Luke Evans) keert terug naar Pembrokeshire in Wales en buigt zich daar over een dubbele moordzaak die nooit is opgelost. Als hij besluit deze zaak nog eens onder de loep te nemen, blijkt er verband te zijn met twee andere onopgeloste zaken. Al snel komt John Cooper (Keith Allen) als verdachte in beeld, die op dit moment gevangen zit vanwege een reeks inbraken en binnenkort vrij komt. Dit zet het onderzoek onder een enorme tijdsdruk.

(TV) Serie : The Pembrokeshire Murders

(TV) Serie : The Pembrokeshire Murders

Ik vond dit een hele goede serie. Het verhaal is gebaseerd op een ware gebeurtenis en dat maakt het wel dat je zo nu en dan even moet slikken. Hele goede acteurs en actrices, goed gekozen locaties en hele goede muziek maken dit toch wel een fijne serie om naar te kijken. En bovendien bewijst dit ook maar weer eens hoe veel kwaliteit er in Engeland gemaakt wordt als het gaat om series.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...