Film : The Tomorrow War (2021)

Gisteren heb ik de film The Tomorrow War (2021) gezien. Deze film is in Nederland te streamen bij Prime Video. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Chris Pratt als Dan Forester, Yvonne Strahovski als Colonel Muri Forester, J.K. Simmons als James Forester, Betty Gilpin als Emmy Forester, Sam Richardson als Charlie, Jasmine Mathews als Lt. Hart, Edwin Hodge als Dorian, Ryan Kiera Armstrong als Young Muri Forester, Keith Powers als Major Greenwood, Mary Lynn Rajskub als Norah, Mike Mitchell als Cowan, Jared Shaw als Tank, Alexis Louder als Diablo, Rose Bianco als Rose en Seychelle Gabriel als Sgt. Diaz.

Het lot van een oorlog uit de toekomst berust op de schouders van een man, die geesten uit zijn verleden het hoofd moet zien te bieden. De mensheid verliest een strijd met buitenaardse wezens. In een poging die bizarre oorlog alsnog te winnen, bedenken wetenschappers een manier om soldaten uit het verleden te halen naar de toekomst, zodat zij kunnen vechten.
FilmTotaal.nl

Film : The Tomorrow War (2021)

Film : The Tomorrow War (2021)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal was heel erg goed bedacht en werd ook heel erg goed uitgewerkt. Hele goede special effect, hele goede muziek, goed gekozen locaties en goede acteurs en actrices maakten dit tot een film die goed te kijken is. Op sommige momenten zijn de special effects wel een beetje over de top, maar het verhaal maakte dat weer goed.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...