TV Serie : The Five

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie The Five. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Tom Cullen als Mark Wells, Michael Maloney als Alan Wells, Geraldine James als Julie Wells, Alfie Bloor als Jesse Wells, Harry Bloor als Jesse Wells, Lee Ingleby als Slade, Sarah Solemani als Pru Carew, O.T. Fagbenle als Danny Kenwood en Hannah Arterton als DC Ally Caine.

Mark (Tom Cullen), Danny (O.T. Fagbenle), Slade (Lee Ingleby) en Pru (Sarah Solemani) zijn twaalf als ze het bos in gaan met Jesse (Alfie Bloor/Harry Bloor). Jesse is een stuk jonger dan zij, en ze zijn gemeen tegen hem. Ze sturen hem terug naar huis, niet wetende dat het de laatste keer is dat ze hem zien.

Twintig jaar later is Danny detective geworden en als hij een brute moord op een jonge vrouw onderzoekt, stuit hij op het DNA van Jesse. Hij deelt het nieuws met zijn oude vrienden en wil het tot de bodem uitzoeken. Wat deed de jongen op het plaats delict?

TV Serie : The Five

TV Serie : The Five

Wederom een hele goede serie. Een verhaal dat uitgesmeerd wordt over vijf afleveringen van bijna twee uur. Fantastisch gewoon.

Ook leuk dat Lee Ingleby mee doet, want hij is bij mij bekend van zijn rol als John Bacchus in Inspector George Gently.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...