Film : Tussen 10 en 12 (2014)

Gisteravond heb ik de film Tussen 10 en 12 (2014) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Nasrdin Dchar als Police Officer Aatif, Cynthia Abma als Female Police Officer Connie, Ko Zandvliet als Mike, Elise van ’t Laar als Katja, Raymond Thiry als Gerard en Olga Louzgina als Irina.

In tussen tien en twaalf zorgt een nieuwtje ervoor dat een familie stopt waarmee deze bezig was. Het leven om hen heen gaat door, zoals op elke andere zomerdag. Maar het op deze dag door twee officieren in een politiewagen geleverde nieuws, verandert de levens van de familie voor altijd. Terwijl hun reis voortduurt, raakt het voertuig alsmaar voller en voller met familieleden, opgehaald van huis, werk en de kapsalon. Terwijl ze op de achterbank zitten, alleen met hun gedachten over het leven, relaties en al het andere, begint het alledaagse om hen heen, langzaam zijn waarde te verliezen.
FilmTotaal.nl

Film : Tussen 10 en 12 (2014)

Film : Tussen 10 en 12 (2014

Eigenlijk vond ik dit een hele slechte film. Het verhaal wordt heel erg traag verteld en zonder heel veel gesproken teksten en dat maakt het heel lastig om de concentratie bij de film te behouden. De tekst zoals deze boven de filmposter staat, vertelt letterlijk alles wat er in de film gebeurt en dat is jammer.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...