Film : Unlocked (2017)

Ik heb gisterenavond de film Unlocked (2017) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Noomi Rapace als Alice Racine, Orlando Bloom als Jack Alcott, Toni Collette als Emily Knowles, John Malkovich als Bob Hunter, Michael Douglas als Eric Lasch, Matthew Marsh als Frank Sutter, Makram Khoury als Yazid Khaleel, Brian Caspe als Ed Romley, Philip Brodie als Wilson, Tosin Cole als Amjad, Michael Epp als David Mercer, Tom Reed als Buzz Cut, Rafaello Degruttola als Payne, Kevin Shen als Barrett en Aymen Hamdouchi als Lateef.

De CIA-agente Alice Racine (Noomi Rapace) verschaft zonder het te weten informatie aan terroristen en moet vervolgens in een race tegen de klok een chemische aanval op Londen zien te voorkomen.

Film : Unlocked (2017)

Film : Unlocked (2017)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal begint rustig waarbij je de CIA-agente ziet in haar undercover baan. Daarna gaat het tempo van de film omhoog en wordt het niet meer rustig en blijft de spanning hoog. De muziek is zeer goed. De locaties zijn zeer goed gekozen en de acteurs en actrices zijn allemaal heel erg goed.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...