Film : Warcraft (2016)

Vanmiddag heb ik de film Warcraft (2016) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Travis Fimmel als Anduin Lothar, Paula Patton als Garona, Ben Foster als Medivh, Dominic Kebbell als Durotan / Antonidas, Ben Schnetzer als Khadgar, Robert Kazinsky als Orgrim, Clancy Brown als Blackhand, Daniel Wu als Gul’Dan, Ruth Negga als Lady Taria, Anna Galvin als Draka, Callum Keith Rennie als Moroes, Burkely Duffield als Callan, Ryan Robbins als Karos en Dean Redman als Aris / Caged Frostwolf.

Het vredige domein Azeroth staat op het punt oorlog te voeren, als zijn beschaving tegenover een geducht ras van indringers komt te staan: Orc strijders die hun stervende thuis ontvluchten om een andere plek te koloniseren. Als er zich een portaal opent om de twee werelden aan elkaar te verbinden, staat het ene leger tegenover vernietiging en het andere tegenover uitsterven. Van twee kanten staan twee helden op het punt het tegen elkaar op te nemen, in een strijd die het lot van hun familie, hun mensen en hun thuis zal bepalen. Zo begint een spectaculaire saga van macht en opoffering, waarin oorlog veel gezichten heeft, en iedereen ergens voor vecht.
FilmTotaal.nl

Film : Warcraft (2016)

Film : Warcraft (2016)

Ik vind dit een goede film. Het verhaal is goed en wordt erg goed uitgewerkt middels hele goede special effects, mooie scene’s, hele spectaculaire actie- en vechtscene’s en goede acteurs en actrices. Er goede muziek erbij maakt dit een film het waard is om te zien.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...