Film : Dances With Wolves (1990)

Vandaag heb ik de film Dances With Wolves (1990) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Kevin Costner als John Dunbar, Mary McDonnell als Stands With A Fist, Graham Greene als Kicking Bird, Rodney A. Grant als Wind In His Hair, Floyd ‘Red Crow’ Westerman als Ten Bears, Tantoo Cardinal als Black Shawl, Robert Pastorelli als Timmons, Charles Rocket als Lieutenant Elgin, Maury Chaykin als Major Fambrough, Jimmy Herman als Stone Calf, Nathan Lee Chasing His Horse als Smiles A Lot, Michael Spears als Otter, Jason R. Lone Hill als Worm, Tony Pierce als Spivey en Doris Leader Charge als Pretty Shield.

Luitenant John Dunbar (Kevin Costner) wordt als een held ontvangen nadat hij per ongeluk de troepen van de Union naar een overwinning heeft geleid. Hij vraagt om een positie in het westen, maar vindt daar alleen een verlaten plek. Al snel komt hij er achter dat hij toch niet alleen is.
FilmTotaal.nl

Film : Dances With Wolves (1990)

Film : Dances With Wolves (1990)

Deze film klopt helemaal. Het begint al met het verhaal dat zeer goed bedacht is. Daarna volgt de uitwerking in een vier uur durende film die werkelijk fantastisch is. Gebruikmakend van heel goed gekozen locaties is dit echt een heel goed verhaal. Als dan ook de Indianen niet Engels praten, is dat echt heel goed. Verder zijn de verschillende acteurs en actrices ook zeer goed bezig.

Ik zou zeggen : Kevin Costner op zijn best.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...