Film : Hartenstraat (2014)

Gisteravond heb ik met Danielle de film Hartenstraat (2014) gezien. Deze film werd aangeboden door KPN via hun Interactieve Televisie. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Marwan Kenzari als Daan, Bracha van Doesburgh als Katje, Georgina Verbaan als Mara, Jan Kooijman als Wesley, Nadia Koetje als Saar, Benja Bruijning als Thomas, Tygo Gernandt als Bas, Terence Schreurs als Lotte, Gigi Ravelli als Michelle, Susan Visser als Mirjam, Egbert Jan Weeber als Rein, Stacey Rookhuizen als Inge, Sieger Sloot als Jacob, Kitty Courbois als Bep en Frits Lambrechts als Aart.

Sinds de zeventiende eeuw verbinden negen straatjes de Amsterdamse grachten met elkaar. ‘s-Avonds zijn de negen straatjes het domein van hipsters, en overdag is het een winkelbuurt. Iedereen kent elkaar: het is een mini-maatschappij geworden. In de Hartenstraat, het letterlijke hart van de negen straatjes, lijkt het minder gemoedelijk als Katje (Bracha van Doesburgh) een high fashionzaak opent. Ze ergert zich aan buurmaan Daan (Marwan Kenzari) en zijn traiteurzaakje, en hij kan op zijn beurt haar snobistische gedrag niet waarderen. Totdat de twee elkaar online tegenkomen.
FilmTotaal.nl

Film : Hartenstraat (2014)

Film : Hartenstraat (2014)

Ik vind dit wel een aardige film. Het verhaal is goed bedacht en wordt goed neergezet. De locaties zijn goed gekozen en de acteurs en actrices doen ook goed hun best. Het is wel een film met een eind goed al goed einde, maar ja, het is ook een romantische film, dan mag dat ook.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...