Serie : The Level

Gisteren heb ik met Danielle twee afleveringen van de serie The Level gezien. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Karla Crome als Nancy Devlin, Robert James-Collier als Kevin O’Dowd, Noel Clarke als Gunner Martin, Amanda Burton als Cherie Le Saux, Laura Haddock als Hayley Svrcek, Gary Lewis als Gil Devlin, Rupert Procter als Theo Kettler, Kelly Harrison als Delia Bradley en Lindsey Coulson als Michelle Newman.

Een loyaliteit uit haar jeugd brengt detective Nancy Devlin (Karla Crome) in moeilijkheden: ze wordt op een moordzaak gezet waarin ze gedurende de zoektocht naar de dader haar rol als kroongetuige moet verbergen.

Serie : The Level

Serie : The Level

Ik vind dit nu al een hele goede serie. Juist omdat het een verhaal is dat in maar zes afleveringen van maximaal één uur wordt verteld, is het zeer goed te volgen en raak je ook niet snel de draad kwijt.

Het verhaal zelf is goed bedacht en wordt goed uitgewerkt middels goede muziek, goed gekozen locaties en goede acteurs en actrices. Ik denk dan ook dat de overige vier afleveringen spoedig gezien zijn.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...