Film : A Most Wanted Man (2014)

Ik heb gisteren de film A Most Wanted Man (2014) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Grigoriy Dobrygin als Issa Karpov, Rachel McAdams als Annabel Richter, Willem Dafoe als Tommy Brue, Philip Seymour Hoffman als Günther Bachmann, Nina Hoss als Irna Frey, Rainer Bock als Dieter Mohr, Homayoun Ershadi als Abdullah, Mehdi Dehbi als Jamal, Neil Malik Abdullah als Abdullah’s Bodyguard, Daniel Brühl als Maximilian , Vicky Krieps als Niki, Kosta Ullmann als Rasheed, Franz Hartwig als Karl, Martin Wuttke als The Admiral en Vedat Erincin als Storekeeper.

A Most Wanted Man speelt zich af in Hamburg, waar een bijna dode man (Grigoriy Dobrygin), half Tsjetsjeens-half Russisch, op de vlucht is en terecht komt in de Islamitische gemeenschap van de stad. Hier zoekt de man naar hulp en probeert hij het fortuin van zijn overleden vader te bemachtigen. Hij komt in contact met een jonge vrouwelijke advocate (Rachel McAdams) en een Britse privé-bankier (Willem Dafoe). Ze worden ondertussen de hele tijd in de gaten gehouden door een Duitse spionneneenheid.
FilmTotaal.nl

Film : A Most Wanted Man (2014)

Film : A Most Wanted Man (2014)

Ik vind dit echt een hele goede film …

Het verhaal is supergoed en erg actueel en wordt zeer goed verteld!

Nergens in de film wordt echt geweld gebruikt, maar toch zit je de hele film op het puntje van je stoel omdat de onderhuidse sfeer die gewoon voelbaar is, daar aanleiding toe geeft.

Het einde is wel voorspelbaar, maar wordt toch zeer goed in beeld gebracht. Een aanrader voor liefhebbers van drama en thriller …

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...