(TV) Serie : Star Trek – Discovery

Afgelopen Vrijdag en Zaterdag heb ik een paar afleveringen gezien van de serie Star Trek – Discovery. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Sonequa Martin-Green als Michael Burnham, Doug Jones als Cmdr. Saru, Anthony Rapp als Lt. Cmdr. Paul Stamets, Emily Coutts als Lt. Keyla Detmer, Mary Wiseman als Sylvia Tilly, Oyin Oladejo als Lt. Joann Owosekun en Patrick Kwok-Choon als Lt. Gen Rhys.

Na een eeuw van rust breekt oorlog uit tussen de Federatie en het Klingon-rijk. In dit conflict staat een in ongenade gevallen Starfleet-officier centraal.

(TV) Serie : Star Trek - Discovery

(TV) Serie : Star Trek – Discovery

Ik houd van Science Fiction en dan met name Science Fiction in de ruimte. Zo heb ik al de volgende series gezien die in de ruimte spelen en Science Fiction zijn : The Expanse, Battlestar Galactica TV Mini Series, Star Trek, Star Trek – The Next Generation, Star Trek – Deep Space Nine, Star Trek – Picard en Star Trek – Enterprise. En daarom was het voor mij ook duidelijk dat ik verder zou gaan met Star Trek – Discovery.

En ook Star Trek – Discovery is weer een hele goede serie. Natuurlijk hele gave special effects, goede muziek en goede acteurs en actrices, maar ook hele goede aliens. Maar wat ik vooral erg cool vind, zijn de diverse verwijzigingen naar de andere series die nog gaan komen of die al geweest zijn. Heel erg goed gedaan.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...