Sniper: Reloaded (2011)

Gisteren heb ik de film Sniper: Reloaded (2011) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Clyde Berning als Marine Sniper Nakelski, Chad Micheal Collins als Sgt Brandon Beckett, Hlomla Dandala als Kyle Brown, Rob Fruithof als Jean Van Brunt, Calvin Holloway als Jarhead, Conrad Kemp als Dustin Nelson, Chumisa Kosa als African Military Nurse, Martin Le Maitre als JAG Hiram Clarke, Patrick Lyster als Martin Chandler, Huguette Marara als Congolese Mother, Hlelo Nhlapo als Refugee Child #2, Tefo Paya als Border Soldier, Kayla Privett als Kelli Van Brunt, Richard Sammel als Col. Hans Jaeger, Justin Strydom als Vincent Masiello, Annabel Wright als Lieutenant Ellen Abramowitz, Billy Zane als Richard Miller, Noluthando Radebe als Refugee Child #1 en Nic Rasenti als Vincent Capobianco.

De zoon van een beroemde scherpschutter (Chad Micheal Collins), neemt de beslissing de scherpschutter op te sporen, die zijn squad in de val lokte, toen ze een boer moesten redden in Congo.
FilmTotaal.nl

Sniper: Reloaded (2011)

Sniper: Reloaded (2011)

Ik vind dit een film met een goed verhaal. In het begin van de film wist ik heel even niet of wel ik zou blijven kijken, maar na vijf minuten begon het verhaal te lopen en bleef ik geboeid kijken.

Het verhaal is verder goed uitgewerkt, maar het meest bijzondere en toch wel echt noemenswaardige vind ik het gebruik van de verschillende locaties. Het lijkt soms wel een natuurfilm waar je naar aan het kijken bent. Mooie gebieden bevolkt met veel wilde dieren … Fantastisch !!!

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...