The Defenders

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie The Defenders. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NET5. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door James Belushi als Nick Morelli, Jerry O’Connell als Pete Kaczmarek, Jurnee Smollett-Bell als Lisa Tyler en Tanya Fischer als Zoey Waters.

Nieuwe Amerikaanse advocaten serie. De serie speelt in Las Vegas. De levens van twee advocaten worden gevolgd die er alles aan doen om hun clienten te helpen en daarnaast proberen hun eigen privé leven op orde te houden. In de serie zien we twee grote namen, Jerry O’Connell als Pete Kaczmarek en James Belushi als Nick Morelli.

The Defenders

The Defenders

Dit is weer een serie over advocaten, maar deze keer gaat het over strafpleiters en hun band met de aanklagers en rechters. Ik vind de verhalen goed bedacht en lekker snel uitgewerkt en weergegeven.

James Belushi is natuurlijk bekend van K-9, K-9111 en Accordeing to Jim. Jerry O’Connell is ook bekend van Sliders. Eigenlijk is het dus wel goed dat twee zeer bekende acteurs de hoofdrollen in The Defenders, want ze spelen zeer goed samen en weten de serie ook naar een goed niveau op te tillen.

Voor de liefhebbers van series over advocaten en het Amerikaanse rechtssysteem is dit toch wel een zeer goede aanrader.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...