Film : Insurgent (2015)

Afgelopen vrijdag heb ik samen met Danielle de film Insurgent (2015) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Kate Winslet als Jeanine, Jai Courtney als Eric, Mekhi Pfifer als Max, Shailene Woodley als Tris, Theo James als Four, Ansel Elgort als Caleb, Miles Teller als Peter, Cynthia Barrett als Amity Divergent Woman, Justice Leak als Amity Divergent Husband, Lyndsi LaRose als Amity Teacher, Charlie Bodin als Amity Server, Octavia Spencer als Johanna, Zoë Kravitz als Christina, Ben Lloyd-Hughes als Will en Tony Goldwyn als Andrew.

Tris (Shailene Woodley) en Four (Theo James) zijn nu vluchtelingen, opgejaagd door Jeanine (Kate Winslet), leider van de machtswellustige Eruditie-factie. In een race tegen de klok moeten ze uitvogelen waarom de familie van Tris zich opofferde en waarom de leiders van Eruditie alles doen om hen tegen te houden. Nagejaagd door beslissingen uit het verleden, maar wanhopig haar geliefden te beschermen, moet Tris, met Four aan haar zijde, de ene na de onmogelijke uitdaging zien te overkomen.
FilmTotaal.nl

Film : Insurgent (2015)

Film : Insurgent (2015)

Na het zien van Divergent moesten wij ook Insurgent zien en dat is geen teleurstelling geworden.

Zowel Divergent (Inwijding) als Insurgent (Opstand) zijn gebaseerd op de boeken geschreven door Veronica Roth en ik kan nu al zeggen dat ik zeker op zoek ga naar de boeken want de films zijn al heel goed en als ik het goed begrijp, zijn deze maar losjes gebaseerd op de boeken.

Het verhaal van Insurgent gaat goed verder waar het verhaal van Divergent gestopt is. Met zeer fraaie special effects worden de verschillende scene’s zeer fraai uitgebeeld. Wij vonden wel dat het geweld vaker voorkwam en harder was. Het einde van de film was heel erg hard en niet ter zake doend, maar de rest van de film was wel goed. Ik weet dan ook zeker dat ik het vervolg Allegiant (Samensmelting) ga kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...