TV Serie : Agents of S.H.I.E.L.D.

Ik heb gisteren de eerste drie afleveringen van het eerste seizoen van de serie Agents of S.H.I.E.L.D. gezien. Deze serie werd in Nederland uitgezonden door Veronica en is nu via on-demand bij KPN te bekijken. In deze serie worden door hoofdrollen gespeeld door Clark Gregg als Phil Coulson, Ming-Na Wen als Melinda May, Chloe Bennet als Daisy ‘Skye’ Johnson, Iain De Caestecker als Leo Fitz, Elizabeth Henstridge als Jemma Simmons, Henry Simmons als Alphonso ‘Mack’ Mackenzie en Brett Dalton als Grant Ward.

Agent Phil Coulson (Clark Gregg) stelt een team van S.H.I.E.L.D.-agenten samen om nieuwe, vreemde zaken te behandelen. Iedere zaak zal het team testen in samenwerking en vindingrijkheid terwijl ze de mysteries rond nieuwe superhelden trachten te achterhalen.

TV Serie : Agents of S.H.I.E.L.D.

TV Serie : Agents of S.H.I.E.L.D.

Ik vind dit een goede serie. De doorlopende verhaallijn over de verschillende aflevering heen is zeer goed uitgedacht, maar ook de verschillende afleveringen zijn zeer sterk. Gave special effects, goede acteurs en mooie muziek maken deze serie tot een compleet geheel.

Het enige jammere vind ik dat er redelijk vaak verwezen wordt naar gebeurtenissen voorafgaande aan het begin van deze serie, maar aan de andere kant kan dat ook weer een impuls zijn om nog meer in dit universum te bekijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...