Film : Let the Right One In (2008)

Ik heb gisteren de film Let the Right One In (2008) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Kåre Hedebrant als Oskar, Lina Leandersson als Eli, Per Ragnar als Håkan, Henrik Dahl als Erik, Karin Bergquist als Yvonne, Peter Carlberg als Lacke, Ika Nord als Virginia, Mikael Rahm als Jocke, Karl-Robert Lindgren als Gösta, Anders T. Peedu als Morgan, Pale Olafsson als Larry, Cayetano Ruiz als Magister Avila, Patrick Rydmark als Conny, Johan Sömnes als Andreas en Mikael Erhardsson als Martin.

Oskar (Kåre Hedebrant) is een eenzame twaalfjarige jongen van gescheiden oudersdie dagelijks belaagd wordt door een stel pestkoppen. Op een avond verschijnt Eli (Lina Leandersson) op de binnenplaats van het appartementencomplex waar Oskar woont. Zij waarschuwt hem uit haar buurt te blijven, maar daar luistert Oskar niet naar. Ook het feit dat hij haar nooit in het daglicht ziet en dat ze er nogal bleekjes bijloopt, schrikt hem niet af en er ontstaat een vertederende kameraadschap.
FilmTotaal.nl

Film : Let the Right One In (2008)

Film : Let the Right One In (2008)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal begint, heel herkenbaar, over pesten en ontwikkeld zich langzamerhand in iets dat veel meer is. Een hele goede benadering van het thema Vampier en hoe een meisje dat vampier is, vriendschap kan sluiten met een jongetje dat het niet is. Verder zijn de locaties ook heel erg goed gekozen, is de muziek erg goed en zijn ook de verschillende acteurs en actrices goed bezig.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...