(TV) Serie : Billy the Kid

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie Billy the Kid. Deze serie is in Nederland te bekijken bij Viaplay. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Tom Blyth als William H. Bonney, Daniel Webber als Jesse Evans, Eileen O’Higgins als Kathleen McCarty, Sean Owen Roberts als Bob Olinger, Dakota Daulby als John Beckwith, Ryan Kennedy als Ash Upson en Jonah Collier als Young Billy.

Een epische avonturenserie gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de beroemde outlaw Billy the Kid (Tom Blyth). Van zijn nederige Ierse roots in New York tot zijn dagen als cowboy en scherpschutter in het Wilde Westen.

(TV) Serie : Billy the Kid

(TV) Serie : Billy the Kid

Ik vind dit een hele goede serie. Niet alleen wordt het verhaal van Billy the Kid (William H. Bonney) verteld, maar zie je ook hoe zwaar het was in het Wilde Westen. Middels prachtige locaties waar de verschillende scene’s opgenomen zijn, zie je ook nog eens heel veel schoonheid in het land van Amerika. Het camerawerk is ook echt fantastisch. Zoals soms de accenten op andere punten liggen dan je zou denken, maakt het toch wel spectaculair.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...