TV Serie : Box 21

Gisteren heb ik samen met Danielle twee afleveringen gezien van de serie Box 21. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO3. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Leonard Terfelt als Ewert Grens, Bahador Foladi als Sam Shirazi, Kristofer Kamiyasu als Sven Sundkvist, Anda Sârbei als Alina Lazariuc, Ioana Ilinca Neacsu als Lidia Amariei, Joakim Sällquist als Jochum Lang en Simon J. Berger als Tobias Nordwall.

Lidia Amariei (Ioana Ilinca Neacsu), een jonge serveerster uit Roemenië, wordt in Zweden tot prostitutie gedwongen. Al snel kruist haar pad dat van politieagent Ewert Grens (Leonard Terfelt), wiens leven overhoop is gegooid door een crimineel.

TV Serie : Box 21

TV Serie : Box 21

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal wordt in twee verhaallijnen verteld, die pas samen komen in aflevering drie. Beide verhaallijnen zijn zeer goed opgezet en worden zeer goed uitgewerkt met behulp van goed gekozen locaties, goede acteurs en actrices en goede muziek. Er zit best wel wat geweld in de serie, maar dat is op zo een manier gefilmd, dat het niet overkomt als zeer zwaar.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...