TV Serie : Candice Renoir

Danielle en ik hebben gisteren twee afleveringen gezien van de serie Candice Renoir. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO in het kader van NPO Detectives. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Cécile Bois als Candice Renoir, Raphaël Lenglet als Antoine Dumas, Gaya Verneuil als Chrystelle Da Silva, Clara Antoons als Emma Renoir, Etienne Martinelli als Jules Renoir, Alexandre Ruscher als Léo Renoir, Paul Ruscher als Martin Renoir, Samira Lachhab als Yasmine Attia en Delphine Rich als Aline Jego.

Candice Renoir (Cécile Bois) woonde tien jaar lang in Singapore. Nu ligt ze in een scheiding en woont ze met haar kinderen in een rustig Frans havenstadje, waar ze voor het eerst in tijden weer aan het werk gaat als rechercheur en teamleider.

Candice Renoir

Candice Renoir

Ik vind dit een hele goede serie. De verhoudingen tussen zaken die opgelost moeten worden door de politie en de persoonlijke omstandigheden van de hoofdpersoon en de verhoudingen tussen de hoofdpersoon en haar ondergeschikten zijn perfect. De verhalen worden lekker vlot verteld en ook nog voorzien van wat komische noten.

Naast Falco is dit weer een hele goede Franse serie.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...