(TV) Serie : Deceit

Gisteren heb ik samen met Danielle de eerste twee afleveringen gezien van de serie Deceit. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Niamh Algar als Lizzie James/Sadie Byrne, Sion Daniel Young als Colin Stagg, Eddie Marsan als Paul Britton, Harry Treadaway als Detective Inspector Keith Pedder, Nathaniel Martello-White als Baz, Rochenda Sandall als Lucy en Deka Walmsley als Chief Inspector Mike Wickerson.

In 1992 wordt de Britse Rachel Nickell op brute wijze vermoord. Maanden later is de moordenaar nog steeds niet gepakt, maar wijst het bewijs in de richting van ene Colin Stagg (Sion Daniel Young). Undercoveragent Sadie Byrne (Niamh Algar) moet de duistere wereld van deze man betreden om zijn betrokkenheid te onthullen.

(TV) Serie : Deceit

(TV) Serie : Deceit

Deze serie is gebaseerd op ware gebeurtenissen en ik vind het een goede serie. Het verhaal wordt zeer goed uitgewerkt. Iedere aflevering begint met een stukje spot light op een hoofdpersoon, waar je deze hoofdpersoon leert kennen en ook kan zien hoe deze verder in de serie gaat spelen. Vooral de scene’s waarbij de hoofdpersoon under cover gaat, vind ik heel erg indrukwekkend.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...