TV Serie : DNA

Gisteren heb ik samen met Danielle de eerste drie afleveringen gezien van de serie DNA. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door SBS6. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Yolanthe Cabau als Lara Noort, Loes Haverkort als Kate Daans, Maaike Martens als Isabel Arends, Matteo van der Grijn als Jos van Dongen, Sinan Eroglu als Rodan Çelik, Hans Kesting als Maurice Jonker en Manoushka Zeegelaar Breeveld als Maureen Grootfaam.

Moord, doodslag, spanning, emotie en humor … DNA is een serie waarin vrouwelijke recher­cheurs samen met een vrouwelijke Officier van Justitie moordzaken oplossen en ondertussen balans proberen te vinden in hun ver van perfecte privélevens. De moorden die ze onderzoe­ken zijn aangrijpend en altijd persoonlijk. Je voelt voor het slachtoffer en ergens leef je ook mee met de dader. Het zijn zaken die dichtbij komen, die heel misschien ook jou hadden kunnen overkomen. Want zijn liefde, haat, jaloezie, wraak, woede en hebzucht per slot van rekening niet voor iedereen herkenbare emoties?

TV Serie : DNA

TV Serie : DNA

Ik vind dit wel een aardige serie. De verhalen zijn goed beperkt tot één aflevering. Verder wordt er ook goed ingegaan op de persoonlijke omstandigheden van de diverse hoofdpersonen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...