(TV) Serie : Ghosts

Gisteren heb ik samen Danielle een aflevering gezien van de serie Ghosts. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door Comedy Central. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Rose McIver als Samantha, Utkarsh Ambudkar als Jay, Brandon Scott Jones als Isaac Higgintoot, Danielle Pinnock als Alberta Haynes, Richie Moriarty als Pete Martino, Asher Grodman als Trevor, Sheila Carrasco als Flower, Rebecca Wisocky als Hetty Woodstone, Devan Chandler Long als Thorfinn en Román Zaragoza als Sasappis.

Het vervallen landhuis van Button Hall is de thuisbasis van talloze rusteloze geesten die er in de loop van de eeuwen zijn gestorven. Elke geest is een product van de tijd waarin het leefde. Ze berusten in het feit dat ze eeuwig met elkaar moeten kibbelen over de meest alledaagse dagelijkse beslommeringen. Maar hun leven, of beter gezegd, hun leven na de dood, wordt in beroering gebracht wanneer Samantha (Rose McIver) en Jay (Utkarsh Ambudkar), een jong stel uit de grote stad, het vreedzame vervallen huis erven en plannen hebben om er een bruisend familiehotel van te maken. Terwijl de geesten proberen de nieuwkomers uit hun huis te verdrijven, ontdekken en Jay en Samantha de ware schaal van het project waar ze aan zijn begonnen.

(TV) Serie : Ghosts

(TV) Serie : Ghosts

Ik vind dit wel een leuke serie. Het verhaal is leuk bedacht en wordt goed uitgewerkt middels een prachtige locatie en goede acteurs en actrices. Het is weer een serie waar je niet heel veel moeite voor hoeft te doen om deze te volgen, maar deze is wel leuk.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...