Film : The Hunger Games – Mockingjay Part 2 (2015)

Gisteren heb ik de film The Hunger Games – Mockingjay Part 2 (2015) gezien. Deze film is in Nederland te bekijken bij Netflix. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jennifer Lawrence als Katniss Everdeen, Josh Hutcherson als Peeta Mellark, Liam Hemsworth als Gale Hawtorne, Woody Harrelson als Haymitch Abernathy, Donald Sutherland als President Snow, Philip Seymour Hoffman als Plutarch Heavensbee, Julianne Moore als President Alma Coin, Willow Shields als Primrose Everdeen, Sam Claflin als Finnick Odair, Elizabeth Banks als Effie Trinket, Mahershala Ali als Boggs, Jena Malone als Johanna Mason, Jeffrey Wright als Beetee, Paula Malcomson als Katniss’ Mother en Stanley Tucci als Ceaser Flickerman.

Nu het land Panem in een totale oorlog verkeert, neemt Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) het nog één laatste keer op tegen President Snow (Donald Sutherland). Samen met een groep van haar beste vrienden – waaronder Gale Hawtorne (Liam Hemsworth), Finnick Odair (Sam Claflin) en Peeta Mellark (Josh Hutcherson), onderneemt Katniss een missie met de eenheid van District 13. Ze riskeren hun levens in een poging President Snow te vermoorden, die er zelf steeds meer geobsedeerd lijkt te zijn Katniss te doden. De dodelijke vallen, vijanden en morele keuzes die Katniss wachten in het Capitol, vormen een grotere uitdaging dan alle arena’s die ze ooit betrad voor de Hunger Games.
FilmTotaal.nl

Film : The Hunger Games - Mockingjay Part 2 (2015)

Film : The Hunger Games – Mockingjay Part 2 (2015)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is gebaseerd op de serie boeken The Hunger Games, geschreven door Suzanne Collins en wordt heel erg goed uitgewerkt middels goed opgebouwde locaties en zeer goede special effects. Ook de diverse acteurs en actrices zijn erg goed en het totaal maakt deze film goed. De special effects zijn in deze film ook weer heel erg goed gebruikt en op zo een manier dat het de verschillende scene’s goed onderstreept, maar dat het niet afleid.

Ik heb op één dag alle vier de films over The Hunger Games gezien en daardoor kon in het verhaal zien opbouwen en uiteindelijk ook eindigen op een goede manier.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...