TV Serie : Greyzone

Ik heb gisteren samen met Danielle de eerste aflevering van de serie Greyzone gezien. Deze serie werd in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie werden de hoofdrollen gespeeld door Birgitte Hjort Sørensen als Victoria Rahbek, Ardalan Esmaili als Iyad Adi Kassar, Joachim Fjelstrup als Jesper Lassen, Tova Magnusson als Eva Forsberg, Lars Ranthe als Henrik Dalum, Johan Rabaeus als Lars Björklund, Virgil Katring-Rasmussen als Oskar Rahbek Lindsbye, Christopher Wollter als Johan Claes Hedmark en Özlem Saglanmak als Marjan Rajavi.

Als een terroristische aanslag in Scandinavië op til blijkt, bundelen de Zweedse en Deense veiligheidsdiensten hun krachten in een uiterste poging om deze te voorkomen. Door de hoge tijdsdruk en de aanhoudende dreiging lopen de emoties bij de betrokkenen hoog op.

TV Serie : Greyzone

TV Serie : Greyzone

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is zeer goed en wordt mooi in beeld gebracht. Het blijft ook wel leuk dat dit weer een samenwerking is tussen Zweden en Denemarken en dat de kwaliteit zeer hoog is. Goede acteurs en actrices, mooie locaties en goede muziek maken deze serie erg goed.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...