TV Serie : Hidden

Afgelopen Zondag hebben Danielle en ik een aflevering gezien van de serie Hidden. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Rhodri Meilir als Dylan Harris, Gwyneth Keyworth als Megan Ruddock, Siân Reese-Williams als DI Cadi John, Sion Alun Davies als DS Owen Vaughan, Gillian Elisa als Iona Harris, Nia Roberts als Elin Jones en Ian Saynor als Huw John.

Het achtdelige drama vertelt het verhaal van detective DI Cadi John (Siân Reese-Williams) die terugkeert naar Noord-Wales om voor haar zieke vader te zorgen. Wanneer echter het lichaam van een jonge vrouw in een plaatselijke rivier wordt gevonden, wordt het duidelijk dat sinistere geheimen liggen in het prachtige landschap van Noord-Wales. Cadi’s wereld – en de wereld om haar heen – is voor altijd veranderd.

TV Serie : Hidden

TV Serie : Hidden

Ik vind een hele goede serie. Heel goed gekozen locaties, hele goede muziek en hele goede acteurs en actrices. Ook een goed detail is dat er regelmatig ook echt Noord-Wales gesproken wordt in de serie, wat de serie weer heel erg authentiek maakt.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...