TV Serie : Ik Weet Wie Je Bent

Ik heb gisteren met Danielle de eerste aflevering van de TV Serie Ik Weet Wie Je Bent gezien. Deze werd in Nederland uitgezonden door NPO3. In deze serie werden de hoofdrollen gespeeld door Daan Schuurmans als Daniel Elias, Ariane Schluter als Alize Kasteel, Gaite Jansen als Anna van Leer, Sophie van Winden als Eva van Duren, Alex Hendrickx als Paul Elias, Puck van Stijn als Juliette Elias en David Elsendoorn als Marc Kasteel.

In de thriller-serie Ik weet wie je bent kan de succesvolle strafrechtadvocaat Daniel Elias (Daan Schuurmans) zich niet meer herinneren wie hij is en hoe hij midden in het bos terecht is gekomen. Aan zijn gescheurde kleding en gezicht vol schrammen en bloed is te zien dat hij een ongeluk heeft gehad. In het wrak van Daniels auto vindt de politie bloedsporen en de telefoon van zijn nichtje Anna van Leer (Gaite Jansen), die op die dezelfde nacht is verdwenen.

TV Serie : Ik Weet Wie Je Bent

TV Serie : Ik Weet Wie Je Bent

Ik vind dit een hele goede serie. Al na één aflevering zit je volledig in het verhaal en wil je heel graag de overige veertien afleveringen ook zien. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt middels hele goede acteurs en actrices en zeer goed gekozen locaties en het wordt ook nog omlijst met hele goede muziek.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...