Film : Rosewood Lane (2011)

Ik heb gisteren de film Rosewood Lane (2011) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Rose McGowan als Dr. Sonny Blake, Daniel Ross Owens als Derek Barber, Lesley-Anne Down als Dr. Cloey Talbot, Lin Shaye als Mrs. Hawthorne, Luna Lauren Velez als Paula Crenshaw, Bill Fagerbakke als Hank Hawthorne, Ray Wise als Det. Danny Briggs, Rance Howard als Fred Crumb, Judson Mills als Darren Summers, Ashton Moio als Kid Hawthorne, Steve Tom als Glenn Forrester, Sonny Marinelli als Barrett Tanner, Justin Hoffmeister als Neighbor, Mark Irvingsen als Police Officer en Christopher Gehrman als Animal Shelter Attendant.

Dr. Sonny Blake (Rose McGowan) is een radio talkshow therapeute die na het overlijden van haar vader terug verhuist naar haar ouderlijk huis aan Rosewood Lane. Als ze eenmaal terug is komt ze erachter dat haar buren doodsbang zijn voor de plaatselijke krantenjongen Derek (Daniel Ross Owens). Hij is een geslepen en levensgevaarlijke psychopaat en het lijkt erop dat hij haar Sonny’s vader vermoord heeft.
FilmTotaal.nl

Film : Rosewood Lane (2011)

Film : Rosewood Lane (2011)

Ik vond dit een aardige film. Het verhaal is wat slapjes, maar wordt wel leuk uitgewerkt. Goede rol van Rose McGowan als Dr. Sonny Blake, maar raar dat Daniel Ross Owens de minderjarige krantenjongen Derek speelt.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...