TV Serie : Informer

Gisteren heb ik samen met Danielle de eerste vier afleveringen gezien van de serie Informer. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Paddy Considine als Gabe Waters, Nabhaan Rizwan als Raza Shar, Bel Powley als Holly Morten, Reiss Jeram als Nasir Shar, Fehinti Balogun als Officer Cooper, Arinzé Kene als Sal Brahimi en Paul Tylak als Hanif Shar.

n de thrillerserie Informer draait ‘t om Raza Shar (Nabhaan Rizwan), een jonge tweede generatie Brits-Pakistaanse man uit Oost-Londen. Maar dan wordt hij door Gabe Waters (Paddy Considine), die werkt bij de afdeling terrorisme-bestrijding, gedwongen om voor hem als informant te werken. Intussen moet Gabe, die een aantal geheimen uit het verleden met zich meedraagt, samenwerken met zijn nieuwe ambitieuze partner Holly Morten (Bel Powley). Haar nieuwsgierigheid wordt stukje bij beetje een grotere bedreiging voor hem. Naarmate er steeds meer belangen op het spel staan, wordt het steeds gevaarlijker voor het drietal, hun families en hum relaties.

TV Serie : Informer

TV Serie : Informer

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is erg goed geschreven, maar wordt nog beter uitgewerkt. Hele goede locaties, maar vooral hele goede acteurs die echt heel goed doen wat van hen gevraagd wordt. Je zit zo in het verhaal en de opzet van het verhaal is ook erg goed. Elke aflevering van de serie begint met een paar scene’s van een aanslag en gaat dan terug in de tijd om de opbouw naar die aanslag te volgen. Dit is typisch weer zo een goede serie uit Engeland.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...