TV Serie : Last Resort

Gisteren heb ik drie afleveringen gezien van de serie Last Resort. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door RTL5. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Andre Braugher als Captain Marcus Chaplin, Scott Speedman als XO Sam Kendal, Daisy Betts als Lieutenant Grace Shepard, Camille De Pazzis als Sophie Girard, Dichen Lachman als Tani Tumrenjack, Daniel Lissing als James King, Sahr Ngaujah als Julian Serrat, Autumn Reeser als Kylie Sinclair, Jessy Schram als Christine Kendal en Robert Patrick als Master Chief Jospeh Prosser.

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin (Andre Braugher) en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

TV Serie : Last Resort

TV Serie : Last Resort

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgevoerd. Veel verschillende verhaallijnen maken het verhaal nog sterker dan het al was. Mooie locaties, leuke special effects maken dit bovendien ook nog heel fijn om naar te kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...