Film : Jurassic Park (1993)

Gisteravond heb ik de film Jurassic Park (1993) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Sam Neill als Dr. Alan Grant, Laura Dern als Dr. Ellie Sattler, Jeff Goldblum als Dr. Ian Malcolm, Richard Attenborough als John Hammond, Bob Peck als Robert Muldoon, Martin Ferrero als Donald Gennaro, Joseph Mazzello als Tim Murphy, Ariana Richards als Lex Murphy, Samuel L. Jackson als Ray Arnold, BD Wong als Henry Wu, Wayne Knight als Dennis Nedry, Gerald R. Molen als Gerry Harding, Miguel Sandoval als Juanito Rostagno, Cameron Thor als Lewis Dodgson en als Volunteer #1.

Op een afgelegen eiland voor de kust van Costa Rica heeft de rijke, excentrieke ondernemer John Hammond (Richard Attenborough) een uitzonderlijk themapark gebouwd. Het park bevat prehistorische schepsels van 65 miljoen jaar terug, die door wetenschappers met behulp van DNA uit dinosaurusbloed tot leven zijn gewekt. Een select groepje wordt door Hammond uitgenodigd om voor de officiële opening een kijkje te komen nemen.
FilmTotaal.nl

Jurassic Park

Jurassic Park

Nadat ik Woensdag 22 Juli met Danielle Jurassic World had gezien, was het nu tijd voor Jurassic Park en dat had ik beter toch niet moeten doen.

Ik weet wel dat in 1993 de special effects voor de Dinosauriërs heel erg gaaf waren, maar in deze tijd ziet het er allemaal toch wel erg gedateerd uit. Het verhaal daarentegen is origineel en zeer goed uitgewerkt met behulp van zeer fraaie locaties, goed gekozen muziek en goede acteurs en actrices.

Ik ga ook nog The Lost World : Jurassic Park en Jurassic Park III kijken en ben benieuwd wat ik daar van vind.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...