TV Serie : Morten

Gisteren heb ik sanen met Danielle de eerste drie afleveringen gezien van de serie Morten. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door VPRO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Peter Paul Muller als Morten Mathijsen, Claire Bender als Kelly de Nooijer, Elisa Beuger als Esther de Goede, Julia Nauta als Philippine Mathijsen, Joke Devynck als Evelien Bax, Betty Schuurman als Simone Versteeg en Nasrdin Dchar als Mo Limam.

Morten Mathijsen (Peter Paul Muller), is een succesvol politicus op weg naar het premierschap. Het thuisfront is ook in orde, met een fotogenieke vrouw (Julia Nauta) en drie plaatjes van dochters. Op wat lastige politieke tegenstanders na lijkt er geen vuiltje aan de lucht.

TV Serie : Morten

TV Serie : Morten

Ik vind dit een hele goede Nederlandse serie. Het verhaal is goed bedacht en wordt goed uitgewerkt middels hele scherpe plotlijnen en zo nu en dan ook een zeer op zijn plaats zijnde terugblik op het verleden. Goede acteurs en actrices, goed gekozen locaties en goede muziek maken deze serie erg fijn om naar te kijken. Omdat de afleveringen minder dan een uur zijn, kan je er ook makkelijk meerdere op een avond kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...