TV Serie : Manhunt

Gisteren heb ik met Danielle de eerste aflevering van de serie Manhunt gezien. Deze serie werd in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie werden de hoofdrollen gespeeld door Martin Clunes als DCI Colin Sutton, Katie Lyons als DS Jo Brunt, Claudie Blakely als Louise Sutton, Stephen Wight als DC Clive Grace, Steve Furst als DC Gary Cunningham, Jay Taylor als DI Chris Saunders en Steffan Rhodri als DC Neil Jones.

Het is 2004. Hoofdinspecteur Colin Sutton (Martin Clunes) leidt het politieonderzoek naar de dood van een jonge vrouw. De dader is spoorloos. Op camerabeelden ontdekt het politieteam een mogelijk verdachte auto.

TV Serie : Manhunt

TV Serie : Manhunt

Ik vind dit een hele goede serie. Een heel goed verhaal, maar het is dan gebaseerd op waar gebeurde feiten, dus dan is het verhaal altijd goed en geloofwaardig. Het is uiteraard niet leuk dat het gebeurd is, maar er zijn genoeg rare figuren in de wereld.

Door middel van goede locaties, hele goede acteurs en actrices en goed gekozen muziek wordt het verhaal verteld en ik was vanaf het begin geraakt. De laatste twee afleveringen gaan wij dan ook vrij snel kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...