(TV) Serie : Murder in Provence

Gisteren heb ik samen met Danielle een aflevering gezien van de serie Murder in Provence. Deze serie is in Nederland te bekijken bij NPO Start. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Roger Allam als Antoine Verlaque, Nancy Carroll als Marine Bonnet, Keala Settle als Hélène Paulik, Patricia Hodge als Florence Bonnet, Kirsty Bushell als Sylvie, Geff Francis als François Roussel en Samuel Barnett als Didier Laurent.

In de Provence buigen onderzoeksrechter Antoine Verlaque (Roger Allam) en zijn partner Marine Bonnet (Nancy Carroll) zich over in de regio gepleegde misdrijven, daarbij geholpen door de politie. Het schitterende decor waarin ze zich bevinden, kan niet verbloemen dat ook in Zuid-Frankrijk de misdaad welig tiert.

(TV) Serie : Murder in Provence

(TV) Serie : Murder in Provence

Wij vinden dit een goede serie. Goede verhalen die goed uitgewerkt worden middels goed gekozen locaties, goede muziek en goede acteurs en actrices. Het enige rare dat wij van deze serie vinden is dat de serie speelt in Frankrijk en dat alle personages ook Frans zijn, maar gespeeld worden door Engelsen die ook nog eens Engels praten.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...