TV Serie : Trauma

Afgelopen Vrijdag hebben Danielle en ik alle drie de afleveringen gezien van de serie Trauma. Deze serie werd in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Adrian Lester als Jon Allerton, John Simm als Dan Bowker, Lyndsey Marshal als Susie Bowker, Jemima Rooper als Nora Barker, Jade Anouka als Alana Allerton, Albie Marber als Alex Bowker, Rowena King als Lisa Allerton, Raffiella Chapman als Catherine Bowker en James Gasson als Mark Bowker.

Alex Bowker (Albie Marber) wordt neergestoken en geopereerd door Jon Allerton (Adrian Lester). Als Jon het leven van Alex niet kan redden, raakt zijn vader Dan (John Simm) er steeds meer van overtuigd dat Jon verantwoordelijk is voor de dood van zijn zoon.

TV Serie : Trauma

TV Serie : Trauma

Ik vond dit een hele goede serie. Het verhaal is erg goed bedacht en laat heel erg goed zien hoe lastig het is voor artsen om af en toe als een god over leven en dood te moeten beslissen. Maar het laat ook zien dat je als patiënt niet altijd de waarheid te horen krijgt, omdat deze vaak veel te hard is. Heel goed spel van de diverse acteurs en actrices maakt deze serie echt heel goed.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...