TV Serie : The Flatey Enigma

Samen met Danielle heb ik gisteren de eerste aflevering van de serie The Flatey Enigma gezien. In Nederland werd deze serie uitgezonden door Canvas. In deze serie werden de hoofdrollen gespeeld door Lára Jóhanna Jónsdóttir als Jóhanna, Stefán Hallur Stefánsson als Brynjar, Hilmir Jensson als Kjartan, Sigurður Sigurjónsson als Grímur Hreppstjóri, Þuríður Blær Jóhannsdóttir als Olga, Lilja Guðrún Þorvaldsdóttir als Stína, Þorsteinn Bachmann als Steindór Meðhjálpari.

Jóhanna (Lára Jóhanna Jónsdóttir) keert terug naar IJsland met haar negenjarige zoon nadat ze jarenlang in Parijs gewoond heeft. Ze gaat naar Flatey, om haar vader te begraven, een man die zijn leven heeft gewijd aan het mysterieuze middeleeuwse manuscript Flateyjargátu. Jóhanna wil dat mysterie uitklaren, maar dan duiken er geesten uit haar verleden op.

TV Serie : The Flatey Enigma

TV Serie : The Flatey Enigma

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is erg goed geschreven, maar wordt ook heel erg goed uitgewerkt. De locaties zijn fantastisch, maar IJsland is dan ook een fantastisch land. De acteurs en actrices zijn briljant, dus het is een echte leuke serie om naar te kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...