Film : Vanishing on 7th Street (2010)

Ik heb gisteravond de film Vanishing on 7th Street (2010) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Hayden Christensen als Luke, Thandie Newton als Rosemary, John Leguizamo als Paul, Jacob Latimore als James en Taylor Groothuis als Briana.

Door een mysterieuze en globale zonsverduistering verdwijnen ontelbare bevolkingsgroepen van de aardbodem waarbij alleen hun kleding en bezittingen achterblijven. Een handjevol overlevenden, de verslaggever Luke (Hayden Christensen), de verpleegster Rosemary (Thandie Newton) en de filmbediende Paul (John Leguizamo), zitten gezamenlijk in een zwak verlichte bar op 7th Street. Ze moeten de handen inéén slaan in een poging de strijd aan te gaan tegen de apocalyptische verschrikkingen. Als de duisternis langzaam intreedt realiseren ze zich dat ze misschien wel de laatste mensen op aarde zijn.
FilmTotaal.nl

Film : Vanishing on 7th Street (2010)

Film : Vanishing on 7th Street (2010)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is erg goed, maar niet echt origineel. Er zijn meer films over een totale vernietiging van de mens, maar deze is wel weer uniek. Hele goede special effects, goede muziek, goede locaties en goede acteurs en actrices maken dit tot een hele goede film. Het einde is uiteraard voorspelbaar, maar dat maakt in dit geval niet uit.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...