(TV) Serie : The Salisbury Poisonings

Gisteravond hebben Danielle en ik de eerste twee afleveringen gezien van de serie The Salisbury Poisonings. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Rafe Spall als DS Nick Bailey, Anne-Marie Duff als Tracy Daszkiewicz, Annabel Scholey als Sarah Bailey, Judah Cousin als Toby Daszkiewicz, MyAnna Buring als Dawn Sturgess, Sophia Ally als Gracie Sturgess en Johnny Harris als Charlie Rowley.

In maart 2018 worden in het Britse Salisbury een voormalige Russische spion en zijn dochter vergiftigd. Er wordt groot alarm geslagen, en de politie en de volksgezondheidsdienst staan voor de schier onmogelijke taak om de bevolking te beschermen.

(TV) Serie : The Salisbury Poisonings

(TV) Serie : The Salisbury Poisonings

Wat een indrukwekkende serie is dit zeg. Het verhaal op zich is al heel erg indrukwekkend, maar de manier waarop deze serie gemaakt is, is ook heel erg indrukwekkend. Je zit eerste rang bij de verschillende diensten die betrokken zijn bij de onwel wording van een vader en een dochter. Je ziet niet alleen hoe de verschillende mensen van de verschillende diensten competent zijn om hun werk uit te voeren, maar je ziet ook hun persoonlijke besognes. Heel erg goed.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...