Film : Aquaman (2018)

Afgelopen Zaterdag heb ik samen met Danielle de film Aquaman (2018) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jason Momoa als Arthur Curry, Amber Heard als Mera, Willem Dafoe als Vulko, Patrick Wilson als King Orm, Nicole Kidman als Queen Atlanna, Dolph Lundgren als King Nereus, Yahya Abdul-Mateen II als Manta, Temuera Morrison als Tom Curry, Ludi Lin als Captain Murk, Michael Beach als Jesse Manta’s Father, Randall Park als Dr. Stephen Shin, Graham McTavish als King Atlan, Leigh Whannell als Cargo Pilot, Tainui Kirkwood als Young Arthur (Three Years Old) en Tamor Kirkwood als Young Arthur (Three Years Old).

Arthur Curry (Jason Momoa) is de zoon van Queen Atlanna (Nicole Kidman), koningin van Atlantis, en een mens, Tom Curry (Temuera Morrison). Maar dat is geen makkelijke oorsprong, want als hij volwassen wordt, moet hij kiezen tussen de onderwaterwereld en het land.
FilmTotaal.nl

Film : Aquaman (2018)

Film : Aquaman (2018)

De film begon sterk, maar verzandde uiteindelijk in, in mijn optiek, te grote heroïsche vertellingen. De muziek was wel goed en de acteus deden wel goed hun best, maar de special effects waren vaak slecht tot zeer slecht. Eigenlijk was deze film echt over de top.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...