Film : Tamara Drewe (2010)

Vandaag heb ik de film Tamara Drewe (2010) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Gemma Arterton als Tamara Drewe, Roger Allam als Nicholas Hardiment, Bill Camp als Glen McCreavy, Dominic Cooper als Ben Sergeant, Luke Evans als Andy Cobb, Tamsin Greig als Beth Hardiment, Jessica Barden als Jody Long, Charlotte Christie als Casey Shaw, James Naughtie als Interviewer, John Bett als Diggory, Josie Taylor als Zoe, Bronagh Gallagher als Eustacia, Pippa Haywood als Tess, Susan Wooldridge als Penny Upminster en Amanda Lawrence als Mary.

Met haar eindeloos lange benen, gecorrigeerde neus, haar werk als journaliste, haar verlangen om beroemd te worden en haar talent om harten te breken, is de sexy Tamara Drewe (Gemma Arterton) een vrouw van haar tijd. Haar terugkeer naar het vredige plattelandsdorpje waar haar moeder woonde, zorgt voor een schok. Een succesvolle schrijver van misdaadromans (Roger Allam), een gefrustreerde student, een rockster op zijn retour (Bill Camp), een dorpsjongen (Luke Evans), mannen en vrouwen, allemaal vallen ze voor de betoverende charmes van Tamara. Verborgen passies ontwaken en escapades van verliefdheid zorgen voor een opeenstapeling van absurde omstandigheden.
FilmTotaal.nl

Film : Tamara Drewe (2010)

Film : Tamara Drewe (2010)

Ik vind dit een hele goede film. Dit komt door een behoorlijk aantal zaken. Om te beginnen is de kwaliteit van de beelden echt fantastisch goed. Zo goed, dat ik begon te denken dat wij een Ultra HD TV hebben staan in plaats van een gewone HD. Verder zijn de verschillende locaties, het dorp, de boerderijen en de verschillende huizen, echt zeer goed gekozen en geven de film een echt authentieke uitstraling. Het verhaal is ook zeer goed en wordt zeer goed gebracht in goed volgbare scene’s. Wat ook heel goed helpt zijn de verschillende acteurs en actrices die echt heel goed zijn.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...