TV Serie : The Savages

Gisteren heb ik samen met Danielle de eerste twee afleveringen gezien van de serie The Savages. Deze serie werd in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Marina Foïs als Marion, Roschdy Zem als Idder Chaouch, Amira Casar als Daria, Souheila Yacoub als Jasmine, Dali Benssalah als Fouad Nerrouche, Sofiane Zermani als Nazir, Ilies Kadri als Krim en Farida Rahouadj als Dounia.

Het lot van de familie Chaouch raakt onlosmakelijk verbonden met dat van de familie Nerrouche ten tijde van de Franse presidentsverkiezingen. Idder Chaouch (Roschdy Zem) staat op het punt president te worden, zijn dochter Jasmine (Souheila Yacoub) is verloofd met Fouad (Dali Benssalah). Na een moordaanslag op Idder is Frankrijk in rep en roer, en verandert de verhouding tussen beide families voorgoed. De vraag is wie er belang kan hebben bij moord op de aanstaande president.

TV Serie : The Savages

TV Serie : The Savages

Ik vind dit een goede serie. Het verhaal is goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt. In de eerste aflevering wordt je bekend gemaakt met de verschillende hoofdrolspelers en wordt de setting van het verhaal heel erg goed neergezet. Aan het einde van de eerste aflevering gebeurt de moordaanslag en dan gaat het verhaal pas echt van start en wordt snel, maar toch nog steeds met medeneming van heel veel details, verteld.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...