Film : Laws of Attraction (2004)

Gisteren heb ik samen met Danielle de film Laws of Attraction (2004) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Pierce Brosnan als Daniel Rafferty, Julianne Moore als Audrey Woods, Michael Sheen als Thorne Jamison, Parker Posey als Serena, Frances Fisher als Sara Miller, Nora Dunn als Judge Abramovitz, Heather Ann Nurnberg als Leslie, Johnny Myers als Ashton Phelps, Mike Doyle als Michael Rawson, Allan Houston als Adamo Shandela, Annie Ryan als TV Host, Vincent Marzello als Lyman Hersh, Sara James als Waitress, John Discepolo als Legal TV Reporter en Annika Pergament als TV Reporter.

Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) en Audrey Woods (Julianne Moore) zijn de beste New-Yorkse advokaten inzake echtscheiding. Tijdens een professionele reis in Ierland voelen ze zich tot elkaar aangetrokken en … ze trouwen! Terug in New York worden ze opnieuw voor de rechtbank aan elkaar geconfronteerd!
FilmTotaal.nl

Film : Laws of Attraction (2004)

Film : Laws of Attraction (2004)

Dit is een perfecte film op een avond dat je beiden moe bent en niet veel zin hebt in een thriller of een film waar je al te veel bij moet nadenken. Daar wil ik niet mee zeggen dat deze film geen inhoud heeft, maar het romantische verhaal is gewoon makkelijk te verteren en wordt goed uitgewerkt. Alle acteurs zijn goed en geloofwaardig bezig.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...