Cabaret : Brigitte Kaandorp – Eh …

Gisteren ben ik met Oscar, Monica en Danielle naar de voorstelling “Eh …” geweest. Deze voorstelling werd gespeeld door Brigitte Kaandorp in de grote zaal van het Stadstheater te Zoetermeer.

De cabaretdiva is ouder en wijzer. Desondanks blijft het leven met zijn onverwachte plotwendingen en zijwegen haar toch nog regelmatig overvallen. Gelukkig weet zij immer op glansrijke wijze haar reet te redden, om daar op de planken vervolgens vrolijk verslag van te doen.

Na allerlei projecten en losse klusjes is de geliefde cabaretière weer terug in het theater. En opnieuw zal zij een poging wagen de wereld voor de mensen te duiden en orde in de chaos te scheppen. Of zij daarin zal slagen is de vraag, maar dat mag de pret niet drukken, want ondertussen valt er genoeg te lachen. De weg is zoals altijd het doel.

Cabaret : Brigitte Kaandorp - Eh

Cabaret : Brigitte Kaandorp – Eh

Dit was weer een avond gezellig en erg leuk uit. Brigitte Kaandorp was weer fantastisch.

De cabaret gedeeltes waren super en bij alle, op één na, bleven wij gewoon zeer hard lachen omdat ze zo leuk waren. Zelfs de meeste liedjes waren grappig en om te lachen. Ook het feit dat Brigitte Kaandorp ineens een serieus verhaal vertelde en een serieus liedje zong werd goed beleefd.

Verder kan Brigitte Kaandorp zo beeldend vertellen dat je na twee zinnen al een compleet beeld kan vormen van hetgeen zij verteld.

Wij gaan zeker naar een volgeden nieuwe show van Brigitte Kaandorp.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...