Film : Black (2015)

Ik heb gisteren de film Black (2015) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Sanâa Alaoui als Mina, Martha Canga Antonio als Mavela, Aboubakr Bensaihi als Marwan, Sanaa Bourrasse als Loubna, Natascha Boyamba als Justelle, Soufiane Chilah als Nassim, Brahim El Abdouni als Matti, Simon Frey als Jonathan, Faysel Ichakarene als Redouan, Théo Kabeya als Notorious, Eric Kabongo als Krazy-E, Glody Lombi als Angela, Axel Masudi als CMM, Brandon Masudi als Alonzo en Lorris Masudi als Pookie.

Mavela (Martha Canga Antonio) en Marwan (Aboubakr Bensaihi) zijn leden van twee rivaliserende jeugdbendes uit het Brusselse. Hij is lid van de 1080 en zij van Black Bronx. Na een ontmoeting op het politiebureau beginnen ze voor elkaar te vallen maar de strijd tussen de bendes maakt deze liefde zeer moeilijk.
FilmTotaal.nl

Film : Black (2015)

Film : Black (2015)

Ik vind dit een hele goede film. Het laat heel goed zien hoe hard de wereld van bendes in Brussel is. Perfecte locacties en hele goede acteurs en actrices en goede muziek maken dit een hele goede film. Ergens heeft het verhaal ook wel wat weg van Romeo en Julia.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...