Cabaret : Claudia de Breij – #Nu

Gisteravond ben ik met Danielle naar de voorstelling “#Nu” geweest. Deze voorstelling werd gespeeld door Claudia de Breij in de grote zaal van het Stadstheater te Zoetermeer.

Claudia de Breij. Ze is vrolijk hoor, daar niet van, maar ook een beetje bang. Dat de oorlog komt. En dat je dan moet schuilen.

Jaja. Je kunt er over zingen. Je kunt er ook iets aan doen. Maar hoe? Ga je de golven van de geschiedenis te lijf zoals Willem van Oranje, zoals Mahatma Ghandi of toch zoals Piet van de lokale fanfare uit het dorp van haar jeugd? En wanneer? Dat weet ze wél: NU.

Cabaret : Claudia de Breij : #Nu

Cabaret : Claudia de Breij : #Nu

Wij vonden dit een hele goede voorstelling. Claudia de Breij was zeer scherp en heel erg politiek geëngageerd. Ook de verschillende liedjes waren zeer goed geschreven qua muziek en tekst en werden door Claudia de Breij en haar band zeer goed ten hore gebracht. Op het einde kwam Drumfanfare TTH Hazerswoude gedeeltelijk het podium op, maar ook in de gangpaden naast de stoelen in de zaal, en speelden zij met Claudia de Breij en haar band een nummer mee.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...