Film : Turist (2014)

Ik heb net de film Turist (2014) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Johannes Kuhnke als Tomas, Lisa Loven Kongsli als Ebba, Clara Wettergren als Vera, Vincent Wettergren als Harry, Kristofer Hivju als Mats, Fanni Metelius als Fanny, Karin Myrenberg als Charlotte, Brady Corbet als Amerikanen, Johannes Moustos als Stadaren, Jorge Lattof als Tomba, Adrian Heinisch als Busschauffören, Michael Breitenberger als Rökande mannen, Karl Pincon als Turistfotografen, Julie Roumogoux als Snowboardparet en Peter Gaunt als Snowboardparet.

Tomas (Johannes Kuhnke) en Ebba (Lisa Loven Kongsli) zijn getrouwd, hebben twee kinderen en genieten met zijn allen van een welverdiende skivakantie. Ze brengen veel tijd samen door, iets waar ze duidelijk aan toe zijn. Wanneer ze een hapje eten op een terras van een restaurant tussen de bergen, lijkt een lawine hun richting op te komen. Eerst vindt Tomas het nog grappig en negeert hij zijn angstige kinderen. Dan breekt paniek uit wanneer de lawine daadwerkelijk een bedreiging lijkt te vormen. Tomas gaat er als een speer vandoor en laat zijn gillende vrouw en kinderen zonder blikken of blozen achter. Het blijkt echter loos alarm en Tomas moet met hangende pootjes terugkeren naar het tafeltje. Hij probeert te doen alsof er geen vuiltje aan de lucht is, maar Ebba en de kinderen zijn geschokt door het voorval. Tijdens de rest van de vakantie zorgt het voor een diepe crisis in het gezin en is het maar de vraag of Tomas zijn familie en zijn mannelijke rol binnen het gezin zal kunnen behouden.
FilmTotaal.nl

Film : Turist (2014)

Film : Turist (2014)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is zeer goed geschreven en wordt zeer goed gebracht. Het laat je als kijker behoorlijk nadenken over hoe jij zou reageren in een levensbedreigende situatie. De locatie is zeer goed gekozen en ook de acteurs en actrices zijn zeer goed bezig.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...