Concert : Danny Vera – Pressure Makes Diamonds Theatertour 2019

Gisteravond ben ik met Oscar, Monica en Danielle naar de “Pressure Makes Diamonds Theatertour 2019” geweest. Dit concert werd gegeven door Danny Vera in de grote zaal van het Stadstheater te Zoetermeer.

Danny Vera - Pressure Makes Diamons Theater 2019 (Publiciteit)

Danny Vera – Pressure Makes Diamons Theater 2019 (Publiciteit)

Tijdens de tournee staat het nieuwe album van Danny Vera centraal. De gelijknamige plaat kwam in twee delen, maar is nu te verkrijgen als één cd. Op deel twee, ‘Pompadour Hippie’, staat de succesvolle single ‘Roller Coaster’. Vera ontving veel positieve reacties op het nummer en wist na maar liefst zestien jaar terug op de radio en in de hitlijsten te komen.

Danny Vera - Pressure Makes Diamons Theater 2019 (Het Toneel)

Danny Vera – Pressure Makes Diamons Theater 2019 (Het Toneel)

De show was werkelijk weer fantastisch. De band van Danny Vera – bestaande uit pianist, gitarist, drummer, bassist en natuurlijk Danny Vera zelf – aangevuld met drie blazers en vier strijkers. Het moet niet gekker worden! Wat een geluid kunnen die mensen produceren zeg en wat klinkt elk nummer fantastisch.

Danny Vera is ook een echte ras entertainer. Hij praat net zo makkelijk over de verschillende liedjes en hoe deze ontstaan zijn, als dat hij zingt en gitaar speelt. En dan de verzameling gitaren waar hij mij speelt zeg … Fantastisch gewoon.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...